Jau trešo reizi Padures muižā uzstāsies Latvijas labākā country grupa. Riktīgi varēsiet izdejoties muižas parkā!  Tiks atskaņoti labākie grupas hiti, kā “Upe”, “Pieci soļi, nedēļa vai mūžs”, “Es esmu atvars nebaidies” u.c. Varēsi dziedāt līdzi.

Koncerts notiks uz muižas dārza terases tā kā vietas pietiks visiem un būs arī kur padancot. Par atspirdzinājumiem rūpēsies Smilškalnu Vīns. Būs arī galdiņi un soliņi. Visiem gan sēdvietas nepietiks, tā kā paņemiet līdzi arī savus pledus vai salokamos krēslus.

Tie kas ir bijuši iepriekšējās reizes zina, cik aizraujoša un skaista ir zaļumballe muižas parkā.

Grupa “Sestā Jūdze” 2019. gada vasarā kļuvusi par pirmo grupu, kas pārstāvējusi Latviju Eiropas lielākajā kantrīmūzikas festivālā “Trucker & Country-Festival” Šveicē, Interlakenā. Mūziķu augsto profesionālo līmeni ir novērtējuši arī skatītāji Lietuvā, Igaunijā, Vācijā, Īrijā un Anglijā. “Sestā Jūdze” uzstājusies vienā no ievērojamākajiem Vācijas kantrīmūzikas pasākumiem “Messe Berlin”, 2014. gadā piedalījusies Silkeborgas kantrīmūzikas festivālā Dānijā.

Grupa “Sestā Jūdze” ir dibināta 2001. gadā un savas pastāvēšanas laikā kļuvusi par titulētāko un profesionālāko kolektīvu kantrīmūzikas žanrā Latvijā, kā arī, pateicoties radoši oriģināliem aranžējumiem, kļuvusi atpazīstama ar vienreizēju un neatkārtojamu skanējumu. Kopš dibināšanas brīža “Sestā Jūdze” ir piedalījusies visos Starptautiskajos kantrīmūzikas festivālos “Bauska Country”, vairākkārt kļūstot par laureātiem visās uzvarētāju kategorijās un skatītāju atzinību. “Sestā Jūdze” līdz šim izdevusi četrus albumus – “Emigrants” (2004), “Kalendārs” (2008), “Iebrien manā saulrietā” (2012) un “Labāko dziesmu izlase” (2016), un mūziķu profesionālo veikumu ir novērtējuši ne vien skatītāji un klausītāji, bet arī mūzikas profesionāļi, trīs reizes “Sestajai Jūdzei” piešķirot Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu – vienu reizi kategorijā “Labākā dziesma”, divas reizes – “Labākais albums”.

Grupā “Sestā Jūdze” spēlē: Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Jānis Misiņš (ģitāras, bandžo), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra).

Ieejas maksa sākot no 10 eiro. Biļetes iepriekšpārdošanā BezRindas.lv, Biļešuserviss.lv kā arī muižā neilgi pirms pasākuma un tā laikā.

Padures muiža atrodas Kuldīgas novada Padurē un ir skaistākā no Latvijas klasicisma stila muižām, kurā ir saglabāti praktiski visi arhitektūras un interjera elementi.

Padures muižā kopš 2015.gada notiek atjaunošanas darbi, kā arī dažādi kultūras un izklaides pasākumi. Muižas restaurācijai un atjaunošanai varat sekot Facebook.com/PaduresMuiza un Instagram/Padures_muiza